Рамос с ултиматум – иска огромен ръст на заплатата си, за да остане
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Испанският “Марка” съобщава, че капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е поставил изключително трудни за изпълнение условия, за да подпише нов контракт с тима от “Сантяго Бернабеу”.

Договорът на коравия бранител с Белия балет изтича идното лято, а за да сложи подпис под нова сделка той е поискал годишната му заплата да скочи от сегашните 12 милиона евро на 17 милиона.

Претенциите на Рамос идват в момент, в който президентът на испанските шампиони Флорентино Перес е твърдо решен да намали разходите за заплати, както и да не се впуска в гръмки трансфери заради кризата, породена от глобалната пандемия с коронавируса.

Нещо повече, Перес имал намерение да предложи заплата от 10 милиона евро в новите условия на защитника.

“Марка” съобщава, че двете страни все още не могат да постигнат споразумение като на този етап никой не бил склонен да отстъпва.

34-годишният Рамос бе с основна заслуга за спечелената на 34-ата титла от Реал и използва ситуацията, за да извлече максимални дивиденти.

Той пристигна в Мадрид през 2005 година след трансфер от Севиля и оттогава вдигна повече от 20 трофея с Белия балет, превръщайки се в една от емблематичните фигури на отбора.