google новини лого Последвай ни
Добави коментар
71-годишният специалист призна, че свързва "червено-сините" само с хубави спомени.

Опитният наставник Клаудио Раниери се завърна официално начело на италианския Каляри, където бе треньор в периода 1988-1991 година.

Понастоящем отборът, в който преди време се подвизаваше Кирил Десподов, се намира в Серия “Б”, след като изпадна през миналата кампания.

„Връщам се в Каляри. Винаги съм знаел, че ще направя това, заявявал съм го дори тогава, когато си тръгнах. От Каляри ми казаха, че може би мога да успея в работата си, намерих всичко тук през тези 3 години: феновете, играчите, треньорския щаб, бяхме едно. Вие ми помогнахте да взема това решение, което не беше лесно по различни причини. Свързват ни уважение и взаимна любов, много хубави спомени“, заяви Раниери.

„Идвам със същия ентусиазъм, любов и страст, но аз сам не съм достатъчен, ще е необходима подкрепата на феновете, за да мотивираме Каляри за резултатите, на които всички силно се надяваме. Сигурен съм, че всички заедно ще движим отбора в една посока, защото това е общата ни цел. Ще се видим скоро!“, коментира още италианецът пред сайта на клуба.