Добави коментар
"Тимът не е в криза, взимат се решения с мисъл за най-доброто за клуба", посочи Кристиан Стелини, който ще води "шпорите" до края на сезона.

Временният треньор на Тотнъм Кристиан Стелини разкри какво се случва в клуба след освобождаването на Антонио Конте.

Както е известно, италианският специалист бе уволнен и повече няма да води “шпорите”, след като нападна ръководството и футболистите след равенството 3:3 срещу Саутхемптън.

“Беше малко хаотично, абсолютно, но имахме пауза за националните отбори и това помогна, тъй като имахме време да обмислим всичко. Клубът не е в криза. Взимат се решения с мисъл за най-доброто за клуба. Трябва да сме задружни и да продължим напред. Важно е да печелим мачове и да покажем желание. Не можем да игнорираме решенията на клуба, но нашата работа е на терена”, заяви Стелини.

“Говорих с Антонио. Клубът също говори с него. Те взеха решението заедно и ме уведомиха. Това беше най-доброто решение за клуба и за всички замесени. Казаха ми, че ако съм съгласен, ще продължа и аз отговорих, че няма проблем. Моите отношения с Антонио са същите, много сме близки и нищо не се е променило между нас”, коментира още той.

Добави коментар