google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Едуардо Камавинга и Флориан Нойхаус са сред желаните футболисти от Ханзи Флик

Световният клубен шампион Байерн Мюнхен работи здраво по селекцията си за следващия сезон. Журналистът от елитното немско издание „Bild“ Кристиан Фалк разкри кои са основните трансферни цели на „баварците“.

Както е известно, Байерн се подсили с защитника на РБ Лайпциг Даю Упамекано, който ще се присъедини към състава през лятото.

Сред потенциалните нови попълнения на баварците са младата звезда на Рен Едуардо Камавинга, към когото има голям интерес от Реал Мадрид, десният бек на Норич Макс Аарънс, Флориан Нойхаус от Борусия Мьонхенгладбах и Люсиен Агуме – той се състезава под наем в Специя, а е собстевеност на Интер.

Камавинга е един от най-високо оценяваните дефанзивни халфове в Европа. През последната година усилено се говори, че той ще заиграе в Реал Мадрид и е считан за наследник на Каземиро, но интересът на Байерн може да промени плановете му. Макс Аарънс е желан от Манчестър Юнайтед и Барселона, но според „Daily Mail“ има голяма вероятност да продължи кариерата си на „Алианц Арена”

Халфът на Гладбах – Нойхаус, от доста време е следен от немския шампион, а Агуме прави добро впечатление с изявите си в Специя и също е сред играчите, към които Байерн има интереес.