google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортният директор на Интер Пиеро Аусилио категорично отхвърли възможността звездата на Барселона Лео Меси да облече екипа на Нерадзурите.

През последните няколко седмици усилено се спекулира, че аржентинският капитан на каталунците, който изрази желание да напусне “Камп Ноу”, ще подсили редиците на Манчестър Сити, Интер или Пари Сен Жермен.

“Това, което мога да каже е, че пристигането на Меси в Интер е невъзможно,” коментира Аусилио Sportitalia. “Не сме водили преговори по никакъв начин. Важно е да изчистим този въпрос веднъж завинаги.

“Интер не може да си позволи подобни трансфери. Финансовите детайли по сделката просто надхвърлят нашите възможности. Надявам се това да е последният път, в който хората говорят за несъстояли се преговори“.

Аусилио също така отрече спекулациите, че Интер проявява интерес към Н‘Голо Канте и Федерико Киеза, но потвърди, че се водят преговори за привличането на сръбския бранител Александър Коларов.

“Не преговаряме за Киеза. Оценяваме неговите качества, но не е част от трансферната ни стратегия. Важно е да сме честни с феновете си. Канте също е невъзможен трансфер за Интер.

“Мога да призная, че преговаряме за Александър Коларов от Рома, но няма нищо официално все още.”