Разногласия между Саша Илич и ръководството на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Напрежение в ЦСКА заради селекцията

Новият наставник на ЦСКА Саша Илич не е доволен как върви селекцията на “Армията”. Затова са прехвърчали и първи искри между него и ръководството на “червените”. Сръбският специалист имал желание на този етап от подготовката отборът да има повече нови играчи, тъй като от една страна част от футболистите той не одобрявал, а от друга – доста състезатели са контузени.

Илич работи отскоро с Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, но вече им се противопоставил на едно от решенията. Двамата имат огромно желание да вземат Данило Асприля, с когото работеха заедно в Литекс преди години. Илич обаче искал да подсили ЦСКА с друг футболист на същия пост, който е по-млад. Очаква се желанието на треньора да бъде изпълнено и така Асприля ще се размине с ЦСКА.

Другите трансфери обаче не вървят по плана на сърбина. Илич се надявал на още един разиграващ халф, на още един опорен полузащитник. За момента такива в ЦСКА няма. Саша Илич иска и нов нападател при условие, че Кайседо бъде продаден, и се учудвал от своеволията на еквадореца. Ганчеви обаче категорично отказали отборът да търси нов играч за върха на атаката.

Също така легендата на Партизан останал ядосан, че Брадли де Нойер късно се присъединил към подготовката. ЦСКА трябвало по-рано да му осигури услугите на бранителя.