google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Грандовете в Испания – Реал Мадрид и Барселона, се очаква да влязат в трансферна битка за един от най-талантливите футболисти на Севиля. Става въпрос за 18-годишния нападател Диего Фернандес Талверон, който е част от школата на Севиля от 2016 година.

Още след пристиганего си в Севиля, Диего Фернандес Талверон загатна за своя голям потенциал. През този сезон обаче младокът надхвърли всички очаквания, след като е вкарал 22 гола в 22 мача за младежкия тим на андалусийци. Диего Фернандес е лидерът на младежкия тим на андалусийци. Футболистът е следен също и от Аякс. За момента въпреки големия интерес към него, Талверон предпочита да остане в Севиля.

“Надявам се да продължа да играя в Севиля, въпреки че към мен проявяват интерес отбори от Испания и от чужбина. Аз се чувствам щастлив в Севиля, тъй като всички се отнасят добре към мен, разбирам се идеално със съотборниците и с треньорите в клуба”, заяви Талверон.

Нападателят има мечта един ден да играе за родния си клуб Алмерия, когато той се завърне в елитната дивизия Ла Лига.

“Винаги съм мечтал да играя за родния си клуб в Ла Лига. В момента обаче съм съсредоточен единствено върху Севиля. Искам да успея тук и съм много благодарен на този клуб”, каза още младокът.