Реал Мадрид иска да привлече защитник на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" е в контакт с обкръжението на звездата на мърсисайдци Трент Александър-Арнолд

Реал Мадрид може да направи още един голям трансфер това лято. Мадридският гранд се интересува от привличането на Трент Александър-Арнолд. “Лос бланкос” са в контакт с обкръжението на бранителя на Ливърпул от около месец и се стремят да засилят интереса си към преследването на неговия подпис.

Александър-Арнолд е част от тима на Ливърпул от детството си. Той беше повишен в първия им отбор през 2016 г. Англичанинът е  неразделна част от първия тим и изигра голяма роля в триумфа им в Шампионската лига и Висшата лига под ръководството на Юрген Клоп.

През миналия сезон 2023/24 Трент Александър-Арнолд допринесе за 12 гола в своите 37 мача и бе част от впечатляващата серия на Англия на Евро 2024, която завърши с поражение на финала. Тъй като Европейското първенство вече завърши, играчът се очаква да вземе важно решение относно бъдещето си.

Настоящият договор на Александър-Арнолд с мърсисайдския гранд е до лятото на следващата година. От Ливърпул искат да обвържат една от звездите си с нов договор, но Реал Мадрид ще пробва да го убеди да премине на “Бернабеу” и да се бори за големи трофеи с Килиан Мбапе, Винисиус и останалите звезди на “Кралския клуб”.

Реал Мадрид иска да се подготви за бъдещето и смята, че Александър-Арнолд може да бъде изключително попълнение за тях. Предстои да видим дали английският национал ще заиграе на “Бернабеу” или ще остане верен на Ливърпул.