Реал Мадрид изкушава Ливърпул с 126 милиона паунда за Мохамед Салах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Реал Мадрид вярва, че може да подпише с Мохамед Салах за 126 милиона паунда, ако продаде Гарет Бейл. “Белият балет” иска звездата на Ливърпул, тъй като той е много по-евтин от Килиан Мбапе, който ще им излезе около 250 милиона.

“Лос Бланкос” ще се стремят да продадат Гарет Бейл през лятото и се надяват, че могат да заменят уелското крило с един от най-добрите футболисти в света. Предпочитаният заместник на Бейл за Зинедин Зидан ще бъде Килиан Мбапе, но френсската звезда може да е извън техния ценови диапазон.

В Реал Мадрид смятат, че Килиан Мбапе ще струва около 300 милиона евро (250 милиона британски лири) през летния прозорец, което ще бъде извън възможностите им. Но испанското издание El Desmarque съобщава, че вместо това Реал може да направи оферта за Мо Салах, тъй като той се разглежда като по-достъпна опция.

Също така се съобщава, че за Флорентино Перес би било по-лесно да го привлече в края на сезона. Според доклада в El Desmarque Салах би им струвал около 126 млн. паунда.

По-рано тази седмица журналистът на Sky Sports Гари Невил предложи Салах да използва Ливърпул като стъпка към трансфер в Реал Мадрид или Барселона.

Гари Невил коментира: „Казах преди 18 месеца, че Мо Салах ще напусне Ливърпул.”

„Феновете на Ливърпул може би не демонстрират тази любов към Салах, а това е афинитет и лоялност. Мисля, че той иска да отиде да играе в Реал Мадрид или Барселона. Салах трябва да предприеме големия ход”

Гари Невил каза още:

“Това не е критика към Мо Салах. Игрех с Дейвид Бекъм, играх с Рууд ван Нистелрой, играх с Кристиано Роналдо – искаха да се стремят да спечелят Златната топка, искаха да бъдат в Реал Мадрид, искаха да бъдат под светлините на прожекторите и да играят на най-големите клубове в света, което им дава най-добрата възможност да спечелят най-голямата индивидуална награда във футбола.”