Реал Мадрид може да привлече Антони Марсиал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че на Реал Мадрид е предложен шанс да подпише с френския нападател на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал в летния трансферен прозорец

Реал Мадрид получи интересна възможност да с осигури услугите на френския национал Антони Марсиал от Манчестър Юнайтед това лято, информира известният журналист Дънкан Касълс.

Марсиал е в Манчестър Юнайтед от 2015 г., когато пристига от Монако като тийнейджър. Той се радваше на зашеметяващ дебютен сезон при тогавашния мениджър Луис ван Гаал, но нападателят не успя да се представи на същото ниво в следващите кампании. Сезон 2019/20 обаче даде огромни надежди, че той най-накрая ще реализира огромния си потенциал, тъй като завърши като голмайстор на Червените дяволи за сезона с 23 попадения. Приключилата наскоро кампания обаче беше катастрофална за Марсиал, тъй като той имаше трудности пред гола, преди сезонът му да бъде прекъснат поради контузия. 25-годишният футболист завърши сезона със само 7 гола в 36 участия във всички състезания за Манчестър Юнайтед.

Мениджърът на английския гранд Оле Гунар Солскяер планира да вземе нов централен нападател това лято, като Манчестър Юнайтед е силно свързан с Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, както и суперзвездата на Тотнъм и капитан на Англия Хари Кейн. И тъй като Единсон Кавани и Мейсън Гринууд вече имат място в тима, Марсиал почти сигурно ще си тръгне от “Олд Трафорд”.

Затова се съобщава, че агентът му се опитва да му намери нов клуб, като услугите на Марсиал се предлагат на Реал Мадрид, според Касълс. “Белият балет” са настроени да поставят началото на нова ера при Карло Анчелоти, след като Зинедин Зидан напусна поста мениджър на тима в края на кампанията 2020/21. И атаката е една от зоните, в която италианският специалист трябва да подсили отбора с нови играчи. Всъщност Карим Бензема има малко алтернатива в Реал Мадрид, тъй като Марко Асенсио, Еден Азар, Винисиус Жуниор и Родриго Гоеш не са достатъчно последователни. За тази цел някой като Марсиал може да бъде добре придобивка за Лос Бланкос, тъй като той може да играе на доста позиции в нападение.