Реал Мадрид подготвя мощна офанзива за Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Шампионът в Ла Лига Реал Мадрид планира да направи голям трансферен удар следващото лято, привличайки Килин Мбапе от ПСЖ. Президентът на „кралския клуб“ Флорентино Перес иска на всяка цена французина, към който има интерес от редица европейски грандове, сред които Ювентус и Ливърпул.

Скритият коз за испанците обаче е треньорът Зинедин Зидан, който е един от идолите на Мбапе.

Битката за подписа на 21-годишния французин ще бъде жестока, а Юве явно няма да жали средства и ще предложи космическата сума от 360 милиона паунда за него. „Бианконерите“ дори са готови да пратят Кристиано Роналдо в ПСЖ, ако това ще доведе до привличането на Мбапе, съобщи вчера “Tuttosport”.

Парижани правят всичко възможно да задържат звездата си, но дотук удрят на камък. Мбапе е твърдо решен да напусне клуба, като според местни издания е отказал нов 5-годишен договор за 135 милиона паунда.

Друга индикация за напускането му е, че то е наел Делфин Ферхайден, който специалист по спортно право. Тя редовно работи в областта на имиджовите права и може да изиграе ключова роля в преговорите с Реал или някой от другите отбори през следващото лято.

Заглавието в „AS“ тази сутрин гласеше: „Мбапе мисли в бяло“.