Реал Мадрид предлага защитник на Тотнъм, за да вземе Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" включва Ферлан Менди в офертата си за звездата на "шпорите"

Според информаиция на испанското издание Cadena SER, Хари Кейн е основната трансферна цел за заместник на Карим Бензема в Реал Мадрид. От ‘Бернабеу’ са готови да предложат 27-годишния френски защитник Ферлан Менди в сделката за привличането на звездата на “шпорите”, който е цел и на Манчестър Юнайтед.

Хари Кейн e един от най-добрите играчи в света през по-голямата част от последните години. Aнглийският национал не спира да бележи и вкарва голове за забавление. Той се представи феноменално за Тотнъм въпреки трудностите на клуба от Северен Лондон този сезон. 29-годишният футболист има 32 гола и 5 асистенции в 49 изяви във всички състезания за клуба си. Но на Кейн му остава малко повече от година от договора с Тотнъм и обмисля да напусне през лятото, като ситуацията привлече вниманието на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед.

Реал Мадрид може да се наложи да търси нападател от световна класа през лятото, защото Карим Бензема е изправен пред несигурно бъдеще на “Бернабеу”. И последните информации твърдят, че капитанът на Реал Мадрид вероятно ще се премести в Саудитска Арабия през следващите седмици.

Напускането на Бензема ще остави голяма празнота в атаката на Реал Мадрид. Хари Кейн се очертава като основна цел на Карло Анчелоти. Междувременно “лос бланкос” са готови да предложат Ферлан Менди в сделката за привличането на 29-годишния нападател. Това може да е майсторски ход, като се има предвид, че 27-годишният играч е желан от Тотнъм.