Реал Мадрид с грешна стъпка в гостуването си на Лас Палмас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Лос Бланкос“ не успяха да победят в Палма де Майорка.

Лас Палмас и Реал Мадрид завършиха без победител – 1-1 на стадион „Гран Канария“ като за домакините това беше 2ра точка от началото на сезона в ЛаЛига, а за „Лос Бланкос“ 5-та, но те вече са 4 точки зад лидера Барселона.

Домакините шокираха „Кралския клуб“ след им бяха само 5 минути, за да открият резултата. Алберто Молейро направи страхотен пробив с който преодоля двата футболисти на „Белите“ в наказателното поле и с прецизен шут преодоля Куртоа, за да осигури преднината на Лас Палмас.

„Лос Бланкос“ имаха два страхотни шанса да изравнят като първото беше след изстрел на Феде Валверде от фаул, но вратарят на домакините реагира страхотно и спаси като същото се случи и след шут от Антонио Рюдигер извън наказателното поле, където вратаря на Лас Палмас отново направи ключово спасяване и изби топката в корнер.

През втората част все пак гостите стигнаха до изравнително попадение след успешно изпълнена дузпа от Винисиус Жуниор в 69тата минута. „Лос Бланкос“ опитаха до края на мача да потърсят победния гол, но така и не успяха да го направят и направиха нова грешна стъпка от началото на сезона като Реал Мадрид имат 1 победа и 2 равенства от началото на новата кампания.