google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Реал Мадрид обмисля двоен трансферен удар през лятото – привличането на бившия треньор на Тотнъм Маурисио Почетино, заедно със звездния играч на лондончани Хари Кейн.

Това ще бъде невероятен трансферен удар за “белия балет”, ако стане факт. Почетино бе уволнен от Тотнъм в края на миналата година, като изкара 5 сезона начело на лондончани. “Лос бланкос” правят колеблив сезон и е доста вероятно Зинедин Зидан да не остане за следващия сезон. Аржентинецът Почетино е отлична опция за заместник на Зидан като има симпатии към него от ръководството на “белия балет”.

Испанските медии твърдят, че след загубата с 1:2 от Ман Сити на “Бернабеу” в първия 1/8-финален двубой се е провела тайна среща на ръководството на гранда, като се е обсъдил евентуален заместник на Зидан. Почетино е бил водещ в тази класация.

Голяма е вероятността ако аржентинският мениджър поеме Реал Мадрид, на “Бернабеу” да дойде и Хари Кейн. Двамата бяха заедно в продължение на години в тима на Тотнъм. Карим Бензема прави добър сезон, но Реал ще търси нов нападател в следващите трансферни прозорци. Кейн е контузен през този сезон, но английските медии твърдят, че има никак не малка вероятност той да напусне “шпорите” през лятото.

Дали ще се стигне до подобен грандиозен ход от ръководството на Реал за привличането на Кейн и Почетино предстои да разберем след няколко месеца.