Реал Мадрид се интересува от Габриел Жезус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" се интересува от подписа на нападателя на Арсенал

Информация на испанската медия Defensa Central твърди, че Реал Мадрид следи бразилския нападател Габриел Жезус, който се оценява на 75 милиона евро.

Жезус беше впечатляващо попълнение за Арсенал, а на “артилеристите” той липсваше по време на отсъствието му заради контузия. 25-годишният футболист е доказан играч във Висшата лига и е помогнал на Манчестър Сити да спечели множество трофеи в миналото.

Очевидно Реал Мадрид ще се стреми да привлече някой, който може да сподели головата тежест с Карим Бензема. Французинът е в залеза на кариерата си и Карло Анчелоти трябва да добави повече дълбочина към нападението за сезон 2023/24. Жезус би бил отлично попълнение за мадридския клуб. Но остава да видим дали Арсенал е готов да се раздели с него и при каква цена.

Артилеристите го взеха в началото на кампанията и той има дългосрочен договор с тях. Клубът от Северен Лондон не е подложен на натиск да го продава, така че Реал Мадрид може да трябва да плати доста голяма сума, за да се сдобие с бразилеца.