Реал Мадрид си хареса трима таланти от Серия А
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двама защитници и офанзивен халф са в радара на "белия балет"

Реал Мадрид насочва погледа си към трима обещаващи млади играчи от Серия А в подготовка за предстоящите трансферни прозорци. Според информация от Испания, клубът проявява интерес към Джорджо Скалвини, Кенан Йълдъз и Майкъл Кайоде, които могат да станат ключови попълнения за отбора.

Джорджо Скалвини, 20-годишният централен защитник на Аталанта, е сред най-желаните млади таланти. Със своите силни защитни качества и договор до 2028 г., Скалвини е оценен на около 45 милиона евро. Въпреки скорошна контузия, Карло Анчелоти смята, че той може да бъде важно подсилване за защитата на Реал Мадрид, особено предвид честите контузии в отбраната на “Белия балет”.

Кенан Йълдъз все още тийнейджър на 19 години, но вече е един от основните футболисти на Ювентус. Той е известен с гъвкавостта си в атака и вече се е доказал в италианския гранд с голове и асистенции. Неговият договор е до 2029 г. и стойността му е около 50 милиона евро.

Майкъл Кайоде от Фиорентина пък може да бъде решение за проблемите в десния фланг на защитата на Мадрид, където контузиите на Дани Карвахал и възрастта на Лукас Васкес изискват свежи сили. С договор до 2028 г., Кайоде би могъл да предложи дълбочина и гъвкавост, като Реал Мадрид обмисля и бъдещи трансфери на тази позиция, включително евентуално привличане на Трент Александър-Арнолд през 2025 г.