google новини лого Последвай ни
Добави коментар
,,Белия балет" мисли за своето бъдеще

Реал Мадрид следи дуото на Валенсия – Ярек Гасиоровски и Кристиан Москера, в допълнение към Витор Рейш от Палмейрас, като се очаква ..белия балет” да привлече поне 1 нов централен защитник през тази или следващата година.

Старши треньорът на ,,Лос Бланкос” – Карло Анчелоти настоява, че клубът му няма да привлича нови играчи това лято, като Ендрик и Килиан Мбапе ще бъдат единствените им попълнения през настоящия прозорец. Реал Мадрид обаче имат нужда от играч в задни позиции, след като Начо напусна със свободен трансфер, а Лени Йоро от Лил, премина в Манчестър Юнайтед.

Все пак се очаква, ако не бъде взет някой сега, то през следващата година някой ще акостира на ,,Сантияго Бернабеу, а според Fichajes, тримата младежи по-горе са в радара на клуба.

Гасиоровски премина през младежката формация на Валенсия и направи своя пробив в първия отбор миналия сезон, завършвайки сезона с 16 мача във всички турнири. Високият 191 сантиметра централен защитник се очаква да бъде титуляр за ,,Лос Че” през сезон 2024-25.

Междувременно Москера също прекара последните етапи от младежката си кариера с Валенсия, преди да премине в първия отбор през 2021 година, и той е представлявал първия отбор в 49 мача. Защитникът, който помогна на Испания да спечели олимпийското злато преди малко повече от 1 седмица, изигра 38 мача във всички турнири на клубно ниво през последния сезон, доказвайки себе си на най-високо ниво.

И последно, Рейш премина през младежката система на Палмейрас и вече е играл 12 пъти за първия отбор на бразилския клуб, отбелязвайки 2 гола. Централният защитник е играл за юношите под 16 и под 17 години на Бразилия и е смятан за един от най-добрите млади таланти в Южна Америка.