Реал Мадрид следи ситуацията с Виктор Осимен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" може да се опита да подпише с недоволния нападател на Наполи

Според информация на испанското издание Fichajes, Виктор Осимен е следен изкъсо от Реал Мадрид. 24-годишният нападател е нещастен в Наполи, след като акаунт на клуба в социалните мрежи публикува няколко неприятни видеоклипа с негово участие. По този начин “лос меренгес” следят ситуацията му на стадион Диего Армандо Марадона и може да се опитат да го привлекат.

Виктор Осимен се утвърди като един от най-добрите нападатели в Серия А, откакто се присъедини към Наполи от Лил през септември 2020 г. Нигерийският национал е основна фигура за тима и помогна на неаполитанци да спечелят Скудетото през миналия сезон. 24-годишният играч беше голмайсторът в Серия А миналата кампания, а също започна добре кампанията 2023/24, като отбеляза четири гола и една асистенция в седем мача досега. Бъдещето на играча в Неапол обаче е несигурно.

Акаунтът на Наполи в платформата TikTok наскоро публикува няколко неприятни видеоклипа с участието на бившия нападател на Лил. Тези публикации никак не са се харесали на играча, като агентът му изрази гнева си от ситуацията. Дългосрочното бъдеще на Осимен в Наполи е несигурно, като тази ситуация привлече вниманието на няколко топ клуба, включително Реал Мадрид.

Килиан Мбапе е основната цел на Реал Мадрид за летния трансферен прозорец през 2024 г. Но има опасения около привличането на французина, който може да подпише нов договор с Пари Сен Жермен. Така Осимен се очертава като важна цел за Реал Мадрид и може да бъде подсилен състава с нигериеца преди старта на сезон 2024/25.