Реал Мадрид ще опита да се върне на победния път срещу Виляреал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" не успя да спечели нито една от последните си две срещи

Тази вечер от 22:00 часа Реал Мадрид посреща Виляреал в мач от 9-ия кръг на испанскта Ла Лига. “Белият балет” спечели и четирите домакински мача в първенството и е фаворит за победата над “жълтата подводница”. Виляреал допусна четири гола и в двата си мача срещу Реал Мадрид през миналия сезон, така че гостите ги чака тежък мач.

“Белият балет” не успя да спечели в последните си две срещи и ще търси връщане на победния път. В средата на тази седмица тимът на Карло Анчелоти допусна изненадващо поражение с 0:1 като гост на Лил. Миналият уикенд Реал направи 1:1 с градския съперник Атлетико в напрегнато мадридско дерби. Очаква се Карло Анчелоти да освежи състава си, потенциално с връщането на Килиан Мбапе в титулярните 11 и може да се върне обратно към схема 4-3-3, след като игра с двама нападатели в последните два мача на своя отбор като гост.

Виляреал е стабилен от началото на сезона и е на 3-ото място в Ла Лига, на точка зад втория Реал Мадрид. Тимът спечели пет от своите осем срещи, като е допуснал една загуба. Най-малко четири гола бяха отбелязани в два от последните три мача на Виляреал, включително загубата с 1:5 от Барселона. Може да очакваме отново резултатен двубой с участието на “жълтата подводница”. Виляреал допусна само една загуба в изминалите шест мача с Реал Мадрид в първенството, така че ще се стреми отново да се противопостави на съперника.