Реал Мадрид ще търси 3 точки в гостуването си на Лас Палмас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Лос Бланкос“ са задължени да търсят победата, за да не изостанат от Барселона.

Лас Палмас приема шампиона на ЛаЛига Реал Мадрид в четвъртък вечер от 22:30 часа като домакините стартираха новия сезон със загуба и равенство, а „Кралския клуб“ има равен и победа.

Лас Палмас измъкна равенство у дома 2-2 срещу Севиля в първия кръг от новия сезон, но след това загуби гостуването си на Леганес с 2-1.

Реал Мадрид също откри новата кампания в ЛаЛига с равенство 1-1 при гостуването си на Майорка, но след това спечели мадридското дерби срещу Валядолид с 3-0. Резултатът обаче може да лъже, че футболистите на Карло Анчелоти са имали лесен мач, но това не беше така като първото полувреме завърши без голове, а „Лос Бланкос“ се нуждаеха от гол след пряк свободен удар, за да поведат. Другите им два гола дойдоха в края на срещата като преди това те имаха само гол аванс.

Звездата на Реал Мадрид Килиан Мбапе все още търси своя дебютен гол в испанското първенство и мача от междинния кръг срещу Лас Палмас може да бъде отлична възможност през френския нападател да се опита да постигне това.

„Лос Бланкос“ са фаворит според букмейкърите като ставката за тяхна победа е около 1.40 коефициент.