Реал Мадрид ще търси задължителна победа срещу Сосиедад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Лос Бланкос“ ще търсят първа победа като гост в Ла Лига.

Реал Сосиедад и Реал Мадрид се изправят един срещу друг в страната на Баските в събота вечер.

Домакините в предстоящия сблъсък не стартираха по най-добрия начин новия сезон в ЛаЛига като имат 4 точки след 4 мача. В последния им сблъсък те завършиха 0-0 при гостуването си на Хетафе, а единствената им победа до сезона беше срещу новака Еспаньол в Каталуния с 1-0.

„Лос Бланкос“ също не могат да са похвалят със страхотен старт на новата кампания като все още нямат победа като гост. Те записаха две равенства 1-1 в двете си гостувания до сега срещу Майорка и Лас Палмас. Реал Мадрид все пак са безпогрешни на „Сантяго Бернабеу“ където победиха Райо Валекано с 3-0 и Реал Бетис с 2-0.

Въпреки че са без загуба, играчите на Карло Анчелоти са под леко напрежение, защото най-големият им съперник в ЛаЛига Барселона е безпогрешен от началото на сезона под ръководството на Ханзи Флик като записаха 4 победи в 4 мача и така „Кралския клуб“ изостават вече 4 точки след само 4 срещи.

Реал са фаворит с коефициент 1.70, а шансовете на Сосиедад за победа са оценени на 4.75. Да завърши срещата при равенство е оценено на около 4 коефициент.