Реал Мадрид вади 70 млн. за Мауро Икарди
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Трансферните спекулации около Реал Мадрид не спират в последните дни. “Белият балет” се нуждае от нов играч за подсилване на нападението си, а последното спрягано име е това на Мауро Икарди.

Според Mundo Deportivo, Лос Бланкос са готови да се бръкнат с 70 милиона евро за звездата на ПСЖ през лятото или за когато бъде преместен трансферния прозорец предвид объркания спортен календар. Сумата се определя като страхотна пазарна възможност.

През настоящия сезон Мауро Икарди се подвизава във френския шампион Пари Сен Жермен като преотстъпен под наем от Интер. Аржентинският нападател прави силна кампания и е ключов играч за парижани. Той е впечатлил ръководството на “белия балет” със своите 20 попадения в 31 мача във всички турнири.

От доста време Икарди е водеща трансферна цел на Реал Мадрид. Миналото лято “белият балет” закупи Лука Йович, но съринът не оправда очакванията, които от “лос бланкос” имаха към него. Бившият нападател на Айнтрахт бе привлечен за 60 милиона евро от немския клуб като е вкарал само два гола този сезон.

Mundo Deportivo твърди също, че още един европейски гранд ще се включи в борбата за подписа на Мауро Икарди – италианският шампион Ювентус. Аржентинецът има договор с Интер до лятото на 2022 г., но е малко вероятно отново да носи екипа на ‘синьо-черните’.