Реал Мадрид води активни преговори с Рамос за нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранителят иска нов 3-годишен договор с "белия балет"

Изтичащият договор на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос е една от горещите теми в испанския футбол. “Белият балет” и в частност президентът на клуба Флорентино Перес води активни преговори с Рамос по новия договор на защитника. Сред феновете на „белия балет“ се появиха притеснения, че лидерът на “Кралския клуб може да напусне клуба като свободен агент, след като не прие първата оферта от Перес за нов договор.

В момента Реал Мадрид е в период на намаляване на харчовете си заради финансовите последици от пандемията от COVID-19. Желанията на Рамос са за по-високо заплата и 3-годишен контракт, които трудно могат да бъдат изпълнение от Флорентино Перес.

Въпреки това разговорите между двете страни се водят активно, съобщават испанските медии. От Реал се надяват да подновят контракта на централния защитник, преди той да се завърне обратно в игра. Серхио Рамос се възстановява от травма и се очаква да е готов за реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига срещу Аталанта, който ще се изиграе на 16 март. През тази седмица Реал записа минимален успех с 1:0 в Бергамо в първия мач.

Тъй като от контракта на Рамос с испанския шампион остават по-малко от 6 месеца, защитникът има пълното право да преговаря с всякакви клубове. Явно към момента испанският национал не е получил добра оферта и засега се смята, че е по-вероятно да преподпише с Реал.