Реал Мадрид води преговори с Алегри още от март
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианският специалист е склонен да поеме "белия балет"

Масимилиано Алегри може да бъде следващият наставник на Реал Мадрид. Представителите на “белия балет” водят преговори с италианския специалист още от месец март, твърди журналистът Фабрицио Романо.

Още от началото на годината Масимилиано Алегри е считан за дин от двамата фаворити за заместник на Зинедин Зидан. Другият е легендата на „лос бланкос“ Раул.

Алегри би се навил да застане начело на Реал Мадрид, но очаква да получи информация за проекта, който испанският гранд възнамерява да реализира през следващите години.

Италианецът има предложение да се завърне в Ювентус, а също така и да поеме Наполи. Твърди се, че желанието на Алегри е да приеме ново предизвикателство в кариерата си и има желание да води Реал Мадрид.

Президентът на “лос бланкос” лорентино Перес искаше да доведе в клуба италианеца още през 2018 г., но тогава специалистът не прие предложението, тъй като бе начело на Ювентус и искаше да продължи работата си в Торино.

Реал Мадрид трябва да вземе решение до края на месеца кой треньор ще застане начело на тима през новия сезон или Зидан ще запази поста си.