Реал с трудна победа срещу Валядолид на Сантяго Бернабеу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Лос Бланкос“ стигнаха изключително трудно до трите точки в мадридското дерби въпреки трите гола.

Реал Мадрид срещна много трудности, въпреки че успя да се справи с Валядолид с 3-0 на Сантяго Бернабеу като Федерико Валверде вкара решаващият гол в срещата след пряк свободен удар.

Първото полувреме няма да бъде запомнено с нищо като и двата отбора имаха по един удар във вратата, но не се стигна до нищо по-опасно.

В началото на второто полувреме домакините получиха правото да изпълнят пряк свободен удар и след намесата на рикошет топката попадна неспасяемо във вратата на Валядолид след страхотен удар на Федерико Валверде.

След като поведоха обаче, гостите имаха някои страхотни възможности да изравнят резултата в срещата като единственото, което им попречи, беше липсата на качество в завършващия удар.

Браим Диас все пак реши всичко в полза на Реал Мадрид с попадението си в 88мата минута след асистенция от Едер Милитао, за да може Диас да завърши с красив прехвърлящ удар атаката и да осигури първа победа за „Лос Бланкос“ от началото на сезона след грешната стъпка в първия кръг на ЛаЛига.

Имаше време и Ендрик, който се появи на мястото на Килиан Мбапе в края на срещата, да вкара своя дебютен гол за “Кралския клуб” и да направи резултата 3-0 в последната секунда от добавеното време.