Решено: Божинов започва да тренира с Левски без договор

Прочетена:196
Решено: Божинов започва да тренира с Левски без договор 1
0 0

Нападателят Валери Божинов ще се включи към тренировките на Левски от утре, но едва след 10-15 дни ще бъде преценено дали ще му бъде предложен договор.

Източници, близки до делата на Левски, съобщиха за 7 Спорт, че в спортно-техническото ръководство имало разногласия относно привличането на бившия играч на Манчестър Сити и Ювентус.

Именно заради неохотата на някои от силните фигури на стадион “Георги Аспарухов” Божинов на този етап само ще тренира и тепърва ще стане ясно дали ще започне своя трети престой в клуба.

Така или иначе формално контрактът на Валери с втородивизинния италиански клуб Пескара изтича на 31 август и преди тази дата той няма право да играе за друг клуб.

“Говорих с Наско Сираков, ще започна тренировки с клуба, но на този етап няма нищо конкретно,” заяви футболистът. “Имам договор с Пескара до 31 август.”

Божинов вече няколко пъти повтори, че има силно желание да облече отново екипа на Левски.

“Няма смисъл всеки ден да говорим едни и същи неща,” допълни той. “Най-важен е Левски. Когато има нещо ясно ще го разберете всички. На този етап трябва всички да се обединим и да мислим за доброто на любимия клуб.

“Ще бъде тежко, но с общи усилия на ръководство, треньори, играчи и най-вече на феновете Левски ще пребъде. Сигурен съм. Трябва много работа, защото положението наистина е много трудно в клуба, а не само в отбора, но съм оптимист.”

Сподели