Ричарлисон: Мечтата ми бе да играя в ШЛ и сега тя се сбъдна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има вероятност да се разплача, защото това ще е много специален момент да играя в турнира, който досега гледах по телевизията", сподели нападателят.

Едно от новите звездни имена в лятната селекция на Тотнъм – Ричарлисон, призна, че за него ще бъде много емоционален момент, когато започнат мачовете от Шампионската лига.

Бразилският национал акостира в северен Лондон срещу сумата от 60 милиона паунда и ще трябва да се конкурира за титулярна позиция в състава на Антонио Конте с Хари Кейн.

“Това е сън, нали? Говорех си с приятели, че настръхваме, дори само когато слушаме химна по телевизията, а сега ще съм там на стадиона. Винаги съм казвал, че мечтата ми е един ден да играя в Шампионската лига и сега тя се сбъдна. Има вероятност да се разплача, защото това ще е много специален момент да играя в турнира, който досега гледах по телевизията.

През миналата година седях на дивана вкъщи, гледах Шампионската лига и си казвах, че е време да играя там. Всички играчи мечтаят един ден да играят в този велик турнир, така че мисля, че когато дойде моментът, ще бъде много емоционално”, заяви Ричарлисон в първото си интервю като играч на Тотнъм.