google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Защитникът на Челси проучва възможността да заиграе на "Камп Ноу"

Английският национал Рийс Джеймс страдаше от много проблеми с контузии и на Барселона беше предложен шанс да го привлече. Според медиите на Острова, защитникът е разпитал испанския клуб относно трансфера и остава да се види дали те са готови да се възползват от възможността да го привлекат.

Рийс Джеймс несъмнено е играч от най-висока класа, ако успее да преодолее проблемите си с контузии. Той беше смятан за бранител от световна класа преди няколко години и клубове като Реал Мадрид следяха развитието му в Челси. Контузиите очевидно попречиха на израстването му като играч и остава да видим дали ще може отново да се върне на това ниво.

Барселона със сигурност може да използва Рийс Джеймс, който ще добави повече качество и дълбочина в защита. Бранителят е способен да играе както като десен бек, така и като десен централен защитник. Неговата вариативност на терена ще бъде допълнителен бонус за каталунците. Рийс Джеймс обаче пропусна 129 мача за Челси от дебюта си и историята му с контузии е доста тревожна.

Челси вече има редица възможности на разположение на позицията на Джеймс и няма да е изненада, ако са готови да го продадат. Остава да видим дали Барселона ще направи оферта за подписа на играча през януарския трансферен прозорец.