Ривалдо: “Меси ще остане в Барса още 5 години”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Бившата бразилска звезда на Барселона Ривалдо прогнозира, че Лео Меси ще подпише нов контракт с тима от “Камп Ноу” след президентските избори през март и очакваното отстраняване на Хосеп Мария Бартомеу.

Настоящият договор на аржентинеца изтича идното лято, но Ривалдо смята, че идолът на каталунските фенове все още е далеч от последния си мач за отбора.

“Меси каза, че ще остане в Барселона до края на договора си, но аз няма да се изненадам, ако той преподпише и остане по-дълго време,” коментира Ривалдо, който игра за Барса между 1997 и 2002 година и спечели две шампионски титли в Ла Лига.

Ривалдо: "Меси ще остане в Барса още 5 години" 1

“Той разкритикува настоящия президент Бартомеу и ако бъде избран нов през март, навярно Меси ще реши да остане. Меси има своя живот в града и семейството му се наслаждава на живота там, а феновете го обичат.

“Това са причините да остане и навярно с един нов президент, който разбира нуждите на Меси, той ще бъде убеден да остане и да подпише нов договор.

“Лео обича Барселона и в наши дни играчите са достатъчно добре подготвени физически, за да продължат кариерите си на високо ниво. Виждам Меси в Барса до 38 години.”