Робърта: Искам да се раздам на 100% в мачовете на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се феновете да са близо до нас по време на сезона"

Футболистът на Левски Найджъл Робърта беше избран за Играч на месец януари от „сините“ фенове. Нидерландският нападател се разписа в контролите с Олимпия (Любляна), Копер и Спортист (Своге), като последните два гола бяха и победни. “Искам да благодаря на феновете, че са гласували за мен и са мо избрали за играч на месеца. Независимо, че това бяха само приятелски срещи, аз съм много щаставив и се надявам да играя така и по време на първенството”, заяви Робърта.

Робърта обяви, че лагерът на „сините“ е бил успешен и същевременно засипа с похвали наставникът Славиша Стоянович. “Направихме добър лагер. Дойдоха нови момчета и сега отборът е завършен. Направихме добра подготовка, всеки е готов за подновяването на първенството. Мисля, че Стоянович е много добър специалист. Разговарях с него и мисля, че в този разговор се опознахме по-добре. Това беше важно за мен и ми помогна да подобря играта си. За един голмайстор е важно да вкарва. Много по-важно е това да се случва по време на официалните срещи. Всяко попадение спомага за самочувствието. Головете в подготовката допринасят за доброто настроение преди старта на първенството”, продължи той.

“В момента съм фокусиран само върху Левски. Искам да се раздам на 100% в мачовете за Левски, а по нататък ще се случи, каквото трябва да се случи. Сега съм тук и давам максимума от себе си”.

“Няма да бъде лесно в неделя. Напрежението е изцяло върху нас, защото трябва да спечелим този мач. Длъжни сме да вземем трите точки. Надявам се феновете да са близо до нас по време на сезона”, каза на финал нидерландецът.