google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шотландия също постигна победа в първия си двубой от европейските квалификации.

Халфът на Манчестър Сити и испанския национален отбор – Родри почти сигурно ще се изправи срещу познати съперници от клубния футбол по време на срещата Шотландия-Испания, която ще се играе в Глазгоу тази вечер в квалификационен мач за Евро 2024. Родри е играч на Манчестър Сити, докато шотландските национали Скот Мактоминей и Джон Макгин са състезатели съответно на Манчестър Юнайтед и Астън Вила.

„Познавам ги добре, разбира се. Те са чудесни футболисти, силни физически“, заяви Родри, цитиран от агенция “ДПА”.

„Мисля, че са важна част от националния отбор на страната си, имат опит от големите мачове, които се играят във Висшата лига. Със Скот имаме голямо съперничество от дербито на Манчестър, разбира се“. И двамата са добри футболисти. Но ние не се концентрираме толкова върху индивидуалностите, а как да се справим като отбор. Познавам играчите на Шотландия. Имат някои големи имена и добър отбор. Наясно сме с това, но ще опитаме да се концентрираме върху себе си и нашата игра. Чака ни важен мач и искаме да спечелим, за да съберем 6 точки от двата най-добри отбора в групата – Шотландия и Норвегия“, каза още по темата 26-годишният испанец.

„Стадионът ще бъде пълен, а това ще е хубаво за всеки футболист“, допълни в завършек той. Шотландия също постигна победа в първия си двубой от европейските квалификации.