„Ролан Гарос” започна с изненади и с 10% кешбек от WINBET
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Циципас изглежда сигурен полуфиналист, Рууд готви изненада

Ролан Гарос стартира с очакваното количество изненади. Все пак турнира се състои на клей, а тази настилка е най-специфичната от всички.

Въпреки, че повечето имена на напусналите турнира в първият кръг звучат престижно, никой не очакваше чудеса от отпадналите до момента Тийм, Осака, Андреску или Григор. Единствената по-голяма изненада в турнира бе отпадането на Рубльов, което проправи пътя на Надал към голямата четворка.

Winbet има предложение за турнира Ролан Гарос. Този път офертата включва 10% кешбек върху всички квалифициращи залози в турнира. Няма поставено ограничение за сумата на залога, неговия вид, дали е единичен или множествен залог, нито пък броя на поставените залози или коефициентите.

Периодите, в които ще се проведе промоцията са два – от 31-ви май до 6-ти юни, след това от 7-ми до 13-ти същия месец. И за двата периода ще бъдат изчислени вашите загуби от квалифициращите залози и на тази база ще ви бъде преведен бонус, който ще бъде валиден за залози на живо в букмейкъра Winbet.

Наред с традиционните прогнози за изход от мача и шампион на турнира Winbet вече има и предложения за залози на победител за всяка от четвъртините в основната схема. Оставяйки настрана Надал, Циципас изглежда най-сигурния полуфиналист при мъжете. В неговата четвъртина се отказаха двама – Раонич и Григор Димитров, но гръкът и без това изглежда фаворит още при жребия. За спечелването на четвъртината и участието на полуфинала на Циципас winbet приема залози с коефициент 1.60.

Интересна и третата четвъртина, където се открояват две имена. Фаворитът според Winbet за спечелването и е Александър Зверев, оценен с 2.20 коефициент. Каспер Рууд е друго име, което заслужава внимание. Поставеният под номер 16 в световната ранглиста направи знаменит сезон на клей, достигна два пъти полуфинали, един път четвъртфинал, а в Женева си тръгна с титла. Макар Рууд никога да не е минавал трети кръг на Ролан Гарос, то неговият коефициент от 4.00 е доста примамлив.

За мачовете от втория кръг можете да се фокусирате върху победа на Чекинато над Де Минор, с коефициент 1.72 или пък Нишиока срещу Мусети с коефициент 2.85.

Чекинато може да е номер 104 в света, но е с две победи от двата си мача на клей срещу австралиеца, включително и с победа в първия кръг на турнира миналата година. Нишиока пък надви Мусети в Парма преди точно една седмица.

При жените, Ига Швьонтек остава фаворит за втора поредна титла, като това е оценено от Winbet с 2.60. Соболенко стана втора, като коефициентът и е 4.80, а Ашли Барти покачи своята ставка до 6.80 след като се престави неубедително срещу Пера на старта. Австралийката е основен фаворит за спечелването на първата четвъртина в основната схема, като залозите в Winbet са 2.60. В крайна сметка  единствено Гоф може да донесе изненади. Барти я размаза в Рим преди три седмици, но в края на втория сет тя напусна мача заради обилния дъжд.

В последната четвъртина след отказването на Осака няма известни имена. Фаворитката е Паула Бадоса, коефициент 2.85, следвана от първата ракета на Русия Вероника Кудерметова, с коефициент 4.30. Те би трябвало да се изправят една срещу друга на четвъртфиналите, до който испанката не би трябвало да срещне особени трудности.  За момента Кудреметова има общ баланс в нейна полза.

И не последно по значение е битката от втория кръг между Азаренка и Клара Таусон. Азаренка страда от доста контузии, като започнем тази на кръста през април в Доха, както и в Мадрид преди месец. Оттогав изигра един мач с Кузнецова, но представянето и не бе на ниво. Таусон пък пострада от усукано коляно в средата на април и един месец се възстановяваше. Оттогава датчанката има 4-ри мача, от които две победи. Тя е специалист на клей, докато Азаренка пък не е минавала втори кръг в последните 4-ри години. Шансовете на Таусон Winbet оценява на 2.42.