google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вълците" не допуснаха гол в двете си срещи с баските

Отборите на Реал Сосиедад и Рома завършиха наравно 0:0 в реванша от 1/8-финалите на Лига Европа. С този резултат тимът на Жозе Моуриньо продължава напред в състезанието. “Вълците” спечелиха с 2:0 на “Стадио Олимпико” преди седмица и продължават похода си към втори пореден трофей в Европа.

Рома предимно се защитаваше на стадион “Реал Арена”, като надали подходът на Моуриньо за тази среща би изненадал някого. Все пак в добавеното време на първата част “вълците” пратиха топката в мрежата, но попадението на Крис Смолинг бе отменено след намесата на ВАР.

Триото в центъра на защитата на гостите – Мансини, Ибанез и Смолинг, действаше много стабилно, като не позволи много чисти голови положения пред вратата на Руи Патрисио.

Офанзивните футболисти на Реал Сосиедад – Микел Оярсабал и Александър Сорлот, подпомагани от Давид Силва и Браис Мендес, нямаха ден и баските не успяха да зарадват феновете си с попадение.

В добавеното време нападателят Карлос Фернандес от домакините бе изгонен за втори жълт картон. Секунди след това реферът Ищван Ковач сложи край на срещата.