Рома приема Атлетик Билбао на Олимпико с главен съдия Кабаков
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Вълците“ се изправят срещу „Баските“ в Лига Европа.

Рома ще се изправи срещу Атлетик Билбао в мач от 1вия кръг на груповата фаза на Лига Европа като главен съдия на срещата ще бъде Георги Кабаков.

Положението при римляните не е никак розово като слабото начало на сезона доведе до уволнението на Даниеле Де Роси, което отключи огромна вълна от недоволство сред феновете на отбора, защото легендата на клуба беше махнат на такъв ранен етап от сезона без да му бъде даден никакъв шанс и още преди „Вълците“ да са изиграли първия си мач в Европа.

Бившият треньор на Торино пое римския гранд и в дебюта си той записа победа с 3-0 срещу Удинезе, но това по никакъв начин не сваля напрежението около него. Собственици на Рома пък са на път да купят Евертън като това е нова доза за критики като феновете на „Вълците“ ги обвиняват че за тях тима е просто бизнес.

При Атлетик Билбао няма напрежение като отборът спечели последните си 3 поредни мача в Ла Лига и също така има 4 победи в последните си 5 срещи от първенството като заемат 3тата позиция във временното класиране на испанското първенство.

Въпреки всичко според сайтове за залози Рома е фаворит с коефициент около 2.10, а победата на Атлетик Билбао се оценява на 3.80.