Добави коментар
"Казах го преди време - на "Армията" имаме селско управление. Нямам никакво доверие на това управление, пълна аматьорщина"

Популярният привърженик на ЦСКА Росен Петров се изказа остро за управлението на „червените“. Тарторът на сектор „Г“ обяви, че няма доверие на собственика на „армейците“ Гриша Ганчев, като разкрива също, че за смяната на Любослав Пенев се е знаело още преди месец.

„Казах го преди време – на „Армията“ имаме селско управление. Просто тук е центърът на София, не сме в града с покрития мост. Гриша Ганчев е човекът, който е собственик и който взима решенията, трябва да го питате него. В случая си изми ръцете с Любо Пенев. Загубата от Лудогорец не е толкова фатална, бихме ги с почти същия резултат наскоро, случва се. След това победихме „числата“, сега ни чака важен мач в евротурнирите. През март говорих с Любо и той ми каза, че има пълен картбланш от ръководството за 1 година. Тоест, до март 2022 г. той със сигурност е старши треньор и едва след това ще му се направи оценка на свършеното от него – резултати, успехи, селекция и т.н. А какво стана? Минаха три месеца и беше уволнен. Сега Стойчо Младенов ще бъде ли оставен да работи на спокойствие година, две или три?“.

„За смяната на Любо се говореше още преди месец. Точно преди седмица ми казаха от Варна, че Иво Димов е казал, че ЦСКА ще има нов треньор. Искал да докара някакъв бразилски футболист в ЦСКА, но оттам му казали, че скоро ще има нов треньор и затова сега не може да се направи трансфер. За какво говорим?! Сложиха Любо, за да не скача публиката срещу смяната на предишния треньор, сега идва Стойчо Младенов по същата причина. Нормално ли е да се сменят треньори в 23:30 часа?! Това какво е? Предния път написахме декларация, в полунощ Гриша Ганчев обяви, че се оттегля. Как може такъв бизнесмен, който, някъде бях чел, има активи за половин милиард, да взима решения по 23:30 часа? Нямам никакво доверие на това управление, пълна аматьорщина“, заяви Петров по 7/8 TV.

Добави коментар
Гласувай: