Рууни: Ман Сити ще елиминира Реал Мадрид в Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"От началото на сезона усещах, че Гуардиола най-накрая ще завладее Европа със Сити", казва Уейн Рууни

Финал преди финала в Шампионска лига – така може да бъде определен полуфиналният сблъсък между Реал Мадрид и Манчестър Сити. Бившият английски национал – Уейн Рууни, направи коментар преди големите мачове между съперниците. Според Рууни, който е легенда на Ман Юнайтед, тимът на Манчестър Сити ще победи убедително Реал Мадрид.

“Манчестър Сити не просто ще спечели, но ще разбие Реал. Разбира се, може и да сгреша, защото няма по-добър отбор в оборването на аргументи от тима на Анчелоти в Шампионската лига. Но просто мисля, че Сити е на друго ниво”, пише Рууни в колонката си за The Times.

“От началото на сезона усещах, че Пеп Гуардиола най-накрая ще завладее Европа със Сити. Невероятният футбол, който отборът му показа през изминалите месеци, както и това как успяха да достигнат върха навреме, само засилиха това усещане. Реал Мадрид изхвърли Сити от надпреварата на този етап преди година, но сега нещата са различни. Манчестър е по-добър в защита, по-търпелив и сякаш са е поучил от предишния си европейски опит. Но основната промяна е Ерлинг Холанд, като той прави разликата между тези отбори. В лицето на Холанд Манчестър Сити получи играч, който е почти неудържим на контраатака“, пише бившият нападател на Манчестър Юнайтед.