Салах: Обичам Ливърпул и се надявам да остана още дълго време тук
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спечелената шампионска титла от Висшата лига, както и тази от Шампионската лига, в рамките на само една година, не е накарало звездата на Ливърпул Мохамед Салах да търси нови предизвикателства и доказване в друг отбор.

Бързоногият нападател дълго време бе спряган като трансферна цел на Реал Мадрид, но самият египтянин обяви, че не мисли за трансфер.

„Няма как да опиша какво е усещането, когато триумфираш с шампионската титла след 30-годишна пауза. – заявява Салах в интервю пред „BeIN Sports”- “Много съм радостен. Наслаждавам се на всичко в Ливърпул. Наистина обикнах това място и силно се надявам, че ще остана още дълго време тук. При нас е много по-различно от другите места. Всички в клуба се разбираме по абсолютно перфектен начин. Ако продължаваме така, вярвам че можем да постигнем още много успехи. Ще бъде трудно да се задържим на сегашното си ниво, но не е невъзможно.“

Мохамед Салах пристигна на „Анфийлд“ преди три години с трансфер от Рома. През това време египтянинът е изиграл 145 мача за Ливърпул, в които се е разписал впечатляващите 92 пъти. Настоящият контракт на нападателя с клуба е до лятото на 2023-та година.