Салах: Всички в отбора сме оптимисти за финала на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пожелавам си Сити да завърши наравно или да загуби, за да спечелим титлата", заяви Салах

Египетският национал Мохамед Салах говори преди последните два официални мача на Ливърпул, в които тимът ще има шанс да спечели два големи трофея. До момента “червените” спечелиха двете национални купи и при триумф в Премиър лийг и ШЛ ще оформят безпрецедентен квадрупъл в историята.

Не всичко обаче зависи от Ливърпул в момента, като “червените” се надяват Манчестър Сити да загуби точки в домакинството си на Астън Вила, а тимът на Юрген Клоп да спечели у дома двубоя си с Уулвърхемптън. Такъв развой на събитията ще означава 20-та титла на Англия за Ливърпул. На 28 май пък е финалът на Шампионска лига, в който Ливърпул ще играе срещу Реал Мадрид.

Мо Салах заяви, че в тима са оптимисти. Той си пожела Сити да сбърка срещу Астън Вила, като заяви, че мачът срещу Реал Мадрид ще бъде много труден.

„Всички си говорим в съблекалнята и всеки един от нас се вълнува. Бяхме в подобна ситуация преди 2 години и те спечелиха титлата. Всички сега сме оптимисти, тъй като от нас зависи да вземем трите точки в последния мач. След това ще видим какво се случва в останалите срещи“, каза Салах за bein Sports.

“Пожелавам си Ман Сити да завърши наравно или да загуби, за да спечелим титлата. Финалът с Реал Мадрид ще бъде много труден, тъй като този тим спечели срещу почти всички силни отбори. Този мач също носи огромно вълнение и се надявам да я спечелим. Когато казах, че искам да се изправим срещу Реал на финала, не съм искал да ги обидя, напротив. Говоря за най-силният отбор в историята на Шампионска лига“, коментира звездата на Ливърпул.