google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спортният директор на Байерн не очаква големи трансфери в тима през януари

Нападателят на Байерн Мюнхен Садио Мане изглеждаше разколебан в последните мачове на тима преди международната пауза. Бившият футболист на Ливърпул получи подкрепа от спортния директор на баварците Хасан Салихамиджич.

Мане в моментае в серия от пет мача без отбелязан гол. Байерн пък няма победа в четири мача от Бундеслигата и ще търси край на кризата този петък, когато посреща Байер Леверкузезн. Салихамиджич заяви, че Мане се нуждае от още малко време, за да свикне в Германия.

“Садио все още се нуждае от малко време, той трябва да свикне с Бундеслигата, но ще го направи. Знам как е като нов играч в отбор, в друга държава, в друг град, в друга футболна култура. Садио преминава през този процес, скоро той ще си вярва повече и това ще си проличи на терена”, сподели Салихамиджич пред германските медии.

“Не съм най-големият фен на януарските трансфери, тъй като завършваме планирането на сезона през летния прозорец. Но, разбира се, ще следим отблизо Световното първенство. Не вярвам, че ще има големи трансфери”, каза още Салихамиджич.