Саша Илич: Доволен съм от всички, по този начин се печелят титли
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябваше да покажем мъжка борба в последните 15 минути и да спечелим трите точки", заяви Илич

Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори след победата с 1:0 над Спартак Варна в среща от 24-ия кръг на efbet Лига. Треньорът сподели, че двубоят е бил труден, макар ЦСКА да започна срещата силно и с ранен гол.

„След гола пропуснахме няколко положения. Вероятно и заради позицията, на която се намираме, трябваше да покажем мъжка борба в последните 15 минути и да спечелим трите точки. Най-важното е, че записахме победа“, каза Саша Илич.

„Идва пауза и ще имаме време да възстановим футболистите. Доволен съм от всички, не хваля играчите индивидуално, но Станислав Шопов изигра отличен мач. По този начин се печелят титли, но така е най-сладко. Продължителността на добрата ни игра трябва да бъде по-дълга“, сподели сръбският тактик.

„Тези тимове също имат своята цел и няма много голяма разлика. Те се борят за оцеляване, ние за нещо по-голямо. Всички такива мачове бяха трудни, но за щастие, записахме победи във всички. Очакваме да си починем и да се подготвим за следващите два месеца, които ще бъдат решаващи“, добави Саша Илич.

ЦСКА се отправя към паузата с 4 точки аванс пред Лудогорец. Битката за титлата най-вероятно ще продължи до самия край на първенството.