Саша Калайджич отново е спряган за Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед получи шанс да подпише с 25-годишния австрийски нападател

Нападателят на Щутгарт Саша Калайджич е бил предложен на Манчестър Юнайтед, пише изданието 90 min. 25-годишният нападател е свързван с много клубове, а “червените дяволи” виждат потенциал в него и имат интерес към австриеца.

След катастрофалния старт на сезона във Висшата лига, Ерик тен Хаг подчерта необходимостта от привличане на качествени играчи, преди прозорецът да се затвори. Манчестър Юнайтед не е близо до подписването на никого, въпреки че Адриен Рабио  е спряган за трансфер на “Олд Трафорд”. Те също имат нужда от нов нападател, особено ако Кристиано Роналдо реши да напусне преди края на месеца. Антони Марсиал тогава ще бъде единственият избор за номер 9, като французинът в момента е контузен.

Калайджич е свързван с много отбори от Висшата лига, но изглежда, че Манчестър Юнайтед проявява най-голям интерес към 25-годишния нападател. Съобщава се, че Ралф Рангник е посъветвал Калайджич да пренебрегне Манчестър Юнайтед.

Въпреки това, според последните информации за трансфера, на Манчестър Юнайтед е предложен шанс да подпише с Калайджич от агенти. “Червените дяволи” не са се обърнали към Щутгарт, за да подпишат с нападателя. Дали интересът ще се материализира в сделка между двата клуба, остава да видим.