Съставите на ЦСКА и Черно море за сблъсъка на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят от 18-ия кръг започва в 17:30 часа

ЦСКА е домакин на Черно море днес от 17:30 часа в сблъсък от 18-ия кръг на родния елит.

„Армейците“ се разделиха с нападателя Али Соу, който премина в Ростов, което обаче доведе до неочаквани последствия. Фен фракцията „Офендърс“ излезе с остра критика към ръководството на „червените“ за трансферната им политика, след което собственикът Гриша Ганчев обяви, че заедно с Юлиян Инджов се оттеглят от клуба.

Така отборът  на Бруно Акрапович ще покаже, дали трусовете на „Българска армия“ са му се отразили.

Жеферсон пропуска двубоя, докато Амос Юга се завръща след изтърпяно наказание. Треньорът на Черно море Илиан Илиев има повече проблеми в окомплектоването на отбора, след като Андраде, Иса, Енчев и Божилов са контузени и няма да вземат участие в срещата на „Българска армия“. Добрата новина за „моряците“ е завръщането на Васил Панайотов.

Двата тима имат 116 мача в елита, като „червените“ печелят 74 пъти, докато варненци триумфират в 15 срещи. Равенствата са 27. Букмейкърът Bet 365 дава предимство за тима на Бруно Акрапович с коефициент от 1.65 за победа. Успехът на „моряците“ е оценен с 6.00, а равенството е с 3.40.

ЦСКА заема втората позиция в класирането на efbet Лига с 36 точки, на 6 от лидера Лудогорец, и всяка загубена точка може да се окаже решаваща за постигането на крайната цел – детрониране на шампионите от Разград. Черно море е на седма позиция с 22 точки, а при победа днес ще се доближи на две от шестия ЦСКА 1948.

Ето и съставите на двата тима за днешния сблъсък:

ЦСКА: Бусато, Матей, Пеняранда, Занев (к), Вион, Мазику, Тиаго Родригес, Юга, Синклер, Гълъбов, Кайседо

Черно море: Дюлгеров, Попов, Димов (к), Дробаров, Панов, Панайотов, Велев, Илиев, Гарсия, Родриго Енрике, Гомеш