Саутгейт: Видял съм всичко, приемам критиките към нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Резултатите не са такива, каквито искаме, така че приемам критиките на феновете като нормални", каза Саутгейт

Английският селекционер Гарет Саутгейт не е изненадан от критиките от медии и фенове и ги приема. Треньорът на “Трите лъва” заяви, че отборът ще продължи да работи, за да подобри представянето си. В момента финалистът на Евро 2020 е без победа в пет поредни мача, като изпадна от Лига А на Лигата на нациите.

“Вече съм на повече от 50 години, а 30 от тях съм чат от футбола. Бил съм на много големи турнири като футболист или треньор, така че съм видял на практика всичко”, заяви Гарет Саутгейт.

“Цикълът между любовта и войната с медиите е непрестанен. В момента се намираме някъде по средата. Беше ми ясно още преди да стана селекционер, че този момент рано или късно ще настъпи, така че приемам положението такова, каквото е”, каза мениджърът на “Трите лъва”.

“Резултатите не са такива, каквито искаме, така че приемам критиките на феновете като нормални. Разбира се, когато става въпрос за националния отбор, всичко това се усилва многократно”, заяви още Саутгейт.

В понеделник Англия излиза за последния си мач в Лигата на нациите тази година, изправяйки се срещу Германия на “Уембли”.