Съвети от 7Дни Спорт за Фентъзи футболната игра на Евро 2020
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фентъзи футболната игра на Евро 2020 предоставя възможност на играчите да създадат отбор от международни звезди на турнира това лято

УЕФА има специална версия на фентъзи футболна игра за Евро 2020. 24 държави ще се борят за трофея на Стария континент, като вие може да селектирате отбор по ваш вкус и да се борите да съберте повече точки от вашите съперници. Екипът на 7Дни Спорт ще ви даде някои съвети, за да бъдете по-добри на фентъзи футбола на Евро 2020. Играта ще намерите в официалния сайт на UEFA.

Кои са най-добрите вратари за селектиране?

Вратарите често са на разумни цени и могат да осигурят добър източник за точки. Най-често срещаният начин за печелене на повече точки от вратарите е запазването на суха мрежа. Спестяването на дузпа в играта обаче е от огромно значение, като се предлагат пет точки за това.

Уго Льорис е един от най-добрите варианти. Отборът му Франция трябва да стигне далеч и е доста вероятно той да запази поне 2-3 сухи мрежи на турнира. Той бе шести по общ брой спасявания във Висшата лига през изминалия сезон. Друг вариант е Джанлуиджи Донарума с по-ниска цена от Льорис. Той ще бъде титулярният вратар на италия и ще трупа точки в хода на Евро 2020. Донарума може да запази сухи мрежи срещу Швейцария и Уелс, за да допринесе за играчите във фентъзи футбола на Евро 2020.

Кои са най-добрите опции за защитници?

Защитниците във фентъзи футбола често се разделят на две категории – централни защитници, които могат да запазват сухи мрежи и брантиели, чийто принос в атака може да ви донесе точки. Бенжамен Павар е един от добрите варианти, но е малко скъп с цена от 6 млн. евро. Павар изглежда най-добрият вариант от четирите вероятни титуляри на “петлите”, тъй като той вероятно ще се включва най-често в атака. Той записа няколко асистенции за Байерн Мюнхен в Шампионската лига през този сезон и вкара за Франция при победата им над Швеция в последния кръг на мачовете от Лигата на нациите.

Леонардо Спинацола от Италия е рисков отбор, но може да ви се отплати добре. Той би трябвало да е титулярният ляв бек на Скуадрата на турнира. 28-годишният футболист завърши сезона с две попадения и осем асистенции за Рома във всички състезания. Робин Госенс от Германия и Кайл Уокър от Англия също са добри избори за вашия фентъзи футболен отбор на Евро 2020.

Кои са най-добрите халфове за фентъзи футболния отбор?

Има редица халфове, които могат да допринесат с много точки на турнира. Бруно Фернандеш ще бъде един от най-често селектираните играчи заради силния си сезон с Манчестър Юнайтед. Той е и сред най-скъпите играчи на фентъзи футболната игра. Сборът от 244 точки на Фернандеш беше най-добрият във Фентъзи футболната игра на Висшата лига. Фернандеш ще бъде един от лидерите на Португалия и се очаква да завърши турнира с няколко отбелязани гола и асистенции.

Илкай Гюндоган направи много силен сезон за Ман Сити, а цената му в играта е много ниска. Със 17 гола във всички състезания, Германия също ще разчита на него да осигури заплаха за съперниковата защита. Мейсън Маунт от Англия също е с много приемлива цена. Той може да окаже влияние върху играта на “Трите лъва” и да допринесе с доста точки във фентъзи футболната игра. Друг добър избор за полузащитата са Дани Олмо, Фил Фодън и Хакан Чалханоглу.

Кой нападател да изберем за състава си?

Нападателите са основният източник на голове за всеки фентъзи играч – от тях ще дойде по-голямата част от точките им. Хари Кейн от Англия ще бъде изборът на много играчи. Той завърши като победител в Златната обувка на Висшата лига, като 14-те му асистенции в лигата също не са за пропусакне. Хари Кейн не е най-скъпият нападател на Евро 2020, като Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо имат по-висока цена.

Бурак Йълмаз от Турция може да бъде изгодно попълнение за вашия отбор. Той бе с основен принос за спечелването на титлата на Лил в Лига 1. Ромелу Лукаку, Жерар Морено и Тимо Вернер също са добри опции за вашия фентъзи футболен отбор.