Седмият в Румъния разби с 4:0 ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сепси нанесе трета загуба на "армейците" на лагера в Австрия

ЦСКА загуби катастрофално с 0:4 от румънския Сепси в контрола, изиграна на лагера им в Австрия. “Армейците” записаха трето поражение от четири мача, като единственият им различен резултат в проверките си остана победата с 5:3 над Кематен.

Румънският тим поведе преди да са изминали и пет минути игра. Димитър Евтимов реши да излезе да пресече дълга топка, но кълбото пропадна на крака на Козмин Матей, който успя да спре кълбото и да го прати в опразнената врата.

В 8-та минута Сепси удвои аванса си. Бранислав Нинай успя да преодолее защитата в червено и не остави шансове на Евтимов за 0:2.

След 35 минути Иван Турицов центрира към Махмутович, който обаче се размина с топката.

В края на първата част Амос Юга допусна грешка при изнасяне на топката, което позволи на Сепси да организира бърза контраатака, а Козмин Матей вкара за втори път в мача.

Пет минути след почивката Марк-Емилио Папазов стреля, но кълбото прелетя покрай вратата на противника.

ЦСКА заигра по-добре, като отново Марк-Емилио Папазов имаше шанс да отбележи, стреляйки с глава, но страничният съдия вдигна флага си за засада. Така се стигна до 71-та минута, когато Сепси вкараха четвърти гол.

Каталин Головца завърши атака по учебник за румънците и направи ситуацията за “армейците” още по-тежка. Така ЦСКА приключи лагера си в Австрия, след като планираната последна проверка срещу Ференцварош беше отменена.

Първият официален мач на “червените” е на 10-ти юли в първия кръг на родния елит срещу Арда (Кърджали).