Селекционерът на Испания с коментар за опонентите на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Италия и Хърватия са много силни отбори", заяви Де Ла Фуенте

Испания е във финалната част от подготовката си за Евро 2024, което стартира в петък вечер. Селекционерът на отбора Луис де ла Фуенте сподели мнението си за групата на Ла Роха на Евро 2024. Испанците ще имат тежки мачове, след като ще играят срещу Хърватия, Италия и Албания.

„Вече премерихме сили с Италия и Хърватия в Лигата на нациите. Това са много силни отбори. Просто трябва да погледнете техните постижения, история или играчи, за да разберете това“, казва испанският наставник.

Специалистът също така отбеляза, че албанският национален тим се е подобрил в пследните години. „Познавам албанците от U19 и младежките отбори. Винаги сме имали трудни двубои срещу тях“, казва Де ла Фуенте.

Евро 2024 ще завладее футболния свят от 14 юни до 14 юли 2024 г. Испанските фенове се надяват страната им да се представи силно и да се бори за трофеи. Испания е 3-кратен европейски шампион и излиза за рекордна 4-та титла на финалите в Германия това лято. Букмейкърите нареждат испанците в топ 4 на големите фаворити на Европейското 2024.