Серхио Рамос пред трансфер в Саудитска Арабия?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мундо Депортиво" съобщи, че интерес към Рамос има от Саудитска Арабия

Бранителят Серхио Рамос вече обмисля варианти за продължаване на своята кариера след края на настоящата кампания. Както съобщават от “Мундо Депортиво”, испанецът е получил примамлива оферта от Ал Хилал. Саудитците са готови да му плащат 30 милиона евро годишно, като е ясно, че освен за подсилване на защитния вал на тима, той е нужен също така и като част от рекламната си стратегия.

Рамос е отбелязал едно попадение и има една асистенция в 35 срещи във всички турнири този сезон. Договорът му изтича след няколко месеца. По-рано се бе появила информация, че от Пари Сен Жермен ще му предложат договор с намалена заплата, а самият той обяви, че няма нищо против да остане в Париж, но все още не е изслушал финансовото предложение на парижани.

Клубовете от Саудитска Арабия, които в своята по-голяма част са свързани с местната кралска фамилия, решиха да инвестират още по-сериозно във футбола и дори престолонаследника се намеси при сделката за привличането на мегазвездата Кристиано Роналдо в Ал Насър. Желанието е следващите имена в местната лига да бъдат от същия калибър и не е случайно, че спекулациите относно Лионел Меси постоянно го свързват с подобен трансфер.

Серхио Рамос обаче с ореола си на звезда и на Реал (Мадрид), и на Испания напълно се вписва в желания профил от саудитците.