Шампионска лига отново е тук с девет интригуващи мача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона, Манчестър Сити, ПСЖ, Интер и Милан ще са в действие тази вечер

Тази вечер започва втория кръг от мачове в новото издание на Шампионска лига. Общо девет двубоя ще се изиграят на 1 октомври, като има много интригуващи срещи, сред които Арсенал – ПСЖ и Байер Леверкузен – Милан. Английският шампион Манчестър Сити пък има пътуване до Братислава за мач със Слован, а Барселона приема Йънг Бойс в търсене на първа победа в състезанието.

С голям интерес се очаква двубоя на “БайАрена” между Леверкузен и Милан. Германският шампион откри кампанията си в ШЛ с успех с 4:0 като гост на Фейенорд. Милан пък загуби с 1:3 у дома от Ливърпул. След това поражение грандът от Милано записа две победи в Серия А, като изненадващо надви Интер с 2:1 и в последния си мач победи Лече с 3:0. Милан ще се опита да пренесе добрата си форма в Шампионска лига и да вземе нещо от гостуването на Леверкузен, който има само една загуба в последните 61 двубоя във всички турнири.

Големият сблъсък на вечерта е на “Емиратс” между Арсенал и Пари Сен Жермен. Английският вицешампион направи равенство 0:0 в гостуването в Бергамо на Аталанта в първия си мач в ШЛ този сезон. Тимът на Микел Артета ще бъде без някои ключови играчи поради контузии, но ще се бори за победата над ПСЖ. Френският тим постигна труден успех над Жирона с 1:0 на старта на състезанието и сега ще иска да добави нови точки към актива си.

Барселона излиза в преследване на първа победа в новото издание на Шампионска лига тази вечер. Воденият от Ханзи Флик отбор загуби от Монако с 1:2 в първия кръг. През уикенда пък Барса претърпя втора загуба за сезона, след като отстъпи с 2:4 на Осасуна. Сега тимът има идеален шанс да се върне на победния път, след като приема намиращия се в много слаба форма отбор на Йънг Бойс.

Всички мачове днес от ШЛ:

19:45 ч. Залцбург – Брест

19:45 ч. Щутгарт – Спарта Прага

22:00 ч. Арсенал – ПСЖ

22:00 ч. Барселона – Йънг Бойс

22:00 ч. Байер Леверкузен – Милан

22:00 ч. Дортмунд – Селтик

22:00 ч. Интер – Цървена звезда

22:00 ч. ПСВ – Спортинг Лисабон

22:00 ч. Слован Братислава – Ман Сити