Шампионската лига се завръща, букмейкърите с изкушаващи ставки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вижте кои мачове ще открият новия сезон в "турнира на големите"

Шампионската лига отново е при нас! Най-авторитетният клубен турнир започва тази вечер с осем мача от груповата фаза.

В един от тях ще играе и защитаващият титлата си отбор на Челси, като лондончани ще посрещнат на “Стамфорд Бридж” Зенит. Лондончани засилиха още повече атакуващата си мощ с привличането на Ромелу Лукаку, което ги прави основен фаворит и през това издание на турнира. Букмейкърската компания WIN BET дава най-високия коефициент за успех на “сините” тази вечер от 1.22.
Шампионската лига се завръща, букмейкърите с изкушаващи ставки 1
По-рано през деня Манчестър Юнайтед, воден от завърналата се звезда Кристиано Роналдо, излиза срещу Йънг Бойс в Швейцария. “Червените дяволи” със сигурност искат да започнат по най-добрия начин кампанията си в Шампионска лига, още повече имайки в отбора си “Мистър Шампионска лига”, който е вдигал пет пъти трофея, един път именно с Юнайтед. Ако сте сигурни, че момчетата на Оле Гунар Солскяер ще си тръгнат с трите точки, изберете Efbet да сложите своя залог, който ще го умножи 1.40 пъти.
Шампионската лига се завръща, букмейкърите с изкушаващи ставки 2
В големия сблъсък за вечерта Барселона посреща Байерн Мюнхен. Каталунците излизат за първия си мач в Шампионска лига без Лионел Меси в отбора от близо 15 години. Спомените от звучната загуба с 2:8 от баварците преди две години още са пресни за Барса и те със сигурност ще искат да вземат реванш.
Шампионската лига се завръща, букмейкърите с изкушаващи ставки 3
Онлайн букмейкърът Bwin.bg дава предимството на “Камп Ноу” за Байерн Мюнхен с коефициент от 1.95 за победа, докато такава за Барселона е оценена на 3.50. Опцията гол/гол и победа за Байерн Мюнхен също е изкушаваща със ставка от 2.90.

Италианският Ювентус ще има трудната задача да вземе победата в Швеция срещу Малмьо. Отборът, който елиминира Лудогорец на плейофите за влизане в групите, показа, че не е за подценяване, докато торинци при завърналия се начело Масимилиано Алегри буксуват още от старта на Серия А и имат само точка след три мача в Калчото, което явно показва, че животът им след Кристиано Роналдо ще започне трудно.
Шампионската лига се завръща, букмейкърите с изкушаващи ставки 4
Двоен шанс за победа на Малмьо или равен изглежда логичен залог, а WINBET оценява тази вероятност на 2.36. Bwin Sport – на 2.60, a Efbet Online bg – 2.90.

Другите срещи за вечерта са:
Севиля – Залцбург
Динамо Киев – Бенфика
Лил – Волфсбург
Виляреал – Аталанта