Шеф на Байерн Мюнхен коментира бъдещето на Компани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците бяха разбити с 1:4 от Барселона и критиките към треньора на тима заваляха

Шефът на Байерн Мюнхен, Макс Еберл, потвърди доверието на клуба във Венсан Компани, въпреки тежката загуба с 1:4 от Барселона в мач от основната фаза на Шампионската лига. Това поражение, второ за Компани в три европейски мача като мениджър на Байерн, доведе до критики към отбора, но ръководството на клуба застава твърдо зад белгийския специалист.

„Вярваме в това, което правим, и ще продължим да защитаваме този курс на развитие“, каза спортният директор на Байерн, Макс Еберл, показвайки пълната подкрепа на клуба към Компани, въпреки натиска след разочароващата загуба.

Байерн, който обикновено има силно представяне в груповите фази на турнира, се изправи срещу бившия си треньор Ханси Флик, който сега води Барселона. Въпреки че Хари Кейн успя да изравни резултата, Барселона доминира след това, а Рафиня отбеляза хеттрик, за да осигури победата.

Компани, коментирайки критиките за отбранителната игра на отбора си, заяви: „Ако погледнем назад към пресконференцията вчера, разговорът беше за това, че ние сме отборът, който е допуснал най-малко шансове в Европа. Не направихме всичко както трябва днес, иначе нямаше да загубим с 4:1. Трябва да се поучим от този мач и да видим какво можем да направим по-добре.”